ÇORUM / SUNGURLU - Sungurlu Bilim ve Sanat Merkezi

Sungurlu Bilim ve Sanat Merkezi

Adres
SUNGUROĞLU MAH. ALPARSLAN TÜRKEŞ CAD. İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜD. BLOK NO 20 SUNGURLU / ÇORUM
Vizyon
Öğrencilerimizi değişen dünyaya hazırlayarak onların dünyaya anlamlı katkılarda bulunmasını sağlayacak eğitim ve öğretim ortamı sunmak. Öğrenmeyi öğrenen; üretmeyi ve problem çözmeyi alışkanlık haline getiren; bilimsel yöntemler kullanmayı ilke olarak benimsemiş; toplumu yönlendiren, bilgilendiren; kültürel ve manevi değerleri yaşayan bireyler yetiştirmek. Özel yetenekli öğrencilerin bütün ihtiyaç ve beklentilerini karşılayabilecek bir eğitim kurumu olmak.
Misyon
Özel yetenekli öğrencileri, milli ve manevi değerlere bağlı, kendisi ve toplumu ile barışık, öz güveni yüksek, bilgi çağının gerektirdiği bilgi ve becerileri kazanan, hoşgörü sahibi iyi bir insan olarak yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :
İlçe Merkezinde